Volgende rit: Openingsrit seizoen 2024! 03-03-2024 09:00 uur

WTC Grensland is een fietsclub in Geleen die al meer dan 40 jaar bestaat. Wij zijn aangesloten bij de NTFU en organiseren jaarlijks een toertocht, de Grenslandklassieker.  Om het natuurlijke verloop in onze vereniging op te vangen zijn wij steeds op zoek naar sportieve fietsers.

Iedere zondagmorgen in het seizoen fietsen we ca. 3 tot 4 uurtjes op de racefiets. Voor clubtenue, fietsverzekering en sportieve, gezellige sfeer wordt gezorgd. Om dat laatste te bewerkstelligen organiseren we ook een aantal nevenactiviteiten.

Jaarlijks organiseren wij de “Grenslandklassieker” een toertocht die inmiddels (inter)nationale bekendheid geniet.

Naast de organisatie van een toertocht is er elk jaar een sportief fietsweekend van 3 of meerdere dagen in binnen- of buitenland. De afgelopen jaren zijn uitstapjes naar de Moezel, Vianden, Geraadsbergen en de Vogezen gehouden. Afsluiten doen we het seizoen met een gezellige feestavond, waarbij leden en hun partners “in het zonnetje” worden gezet.

Het pleintje bij restaurant "'t Kleine Verschil" in Geleen is het startpunt van de meeste clubtochten. Het tempo wordt aangepast aan de groep en het motto is: "Samen uit - Samen thuis". Het streven is om op zondag rond de klok van 12:30 terug te zijn in Geleen. Onderweg of na afloop van de rit wordt er een kop koffie gedronken. Op dinsdagavond wordt de lengte van de rit aangepast aan de omstandigheden.

Belangstelling? Meld je aan voor een “proefrondje” op zondagmorgen of dinsdagavond (vertrektijden zie Jaarkalender en "Volgende rit").

De vertrekplaats is bij restaurant "'t Kleine Verschil", Peschstraat 52 in Oud Geleen. Voor extra informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.