Login WTC Grensland

Login WTC Grensland

Volgende rit: Wintertocht 23-02-2020 om 09:30

Inschrijving Grenslandklassieker

Het is mogelijk om als individueel persoon of als team in te schrijven. Inschrijving is mogelijk voor zowel NTFU leden als niet NTFU leden.

Deelnemers aan de Grenslandklassieker verklaren dat zij akkoord gaan met het Gedragsreglement en dat zij overeenkomstig zullen handelen. Deze regels zijn opgesteld door Velo-t, de samenwerkende toertochtorganisaties in Limburg.
Daarnaast vragen wij om akkoord te gaan met de Privacyverklaring.

Bij de voorinschrijving maken wij onderscheid tussen deelnemers uit Nederland en deelnemers uit het buitenland:

  • Nederlandse deelnemers betalen het inschrijfgeld via IDeal.
  • De buitenlandse deelnemers vragen wij het inschrijfbedrag over te maken. Het bedrag van de inschrijving plus de IBAN en BIC code staan vermeld op de bevestiging van de inschrijving die wij naar uw emailadres sturen. De betaling uit het buitenland dient binnen 10 dagen na de inschrijving te zijn afgerond! Indien dit niet het geval is zijn wij genoodzaakt uw inschrijving te annuleren.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en betaling op uw emailadres. Twijfelt u of de inschrijving en/of betaling goed is gegaan dan kunt u via "Inschrijving controleren" (hieronder) de actuele status opvragen.

Ongeveer een week voor de tocht ontvangt u een email met het startnummer(s) en de laatste gegevens. Voor een snelle afhandeling vragen wij om deze email mee te nemen.

Het stuurnummer en de routebeschrijving kunnen op 17 mei 2020 op de startlocatie worden afgehaald. Op het stuurnummer staat een duidelijk zichtbaar en herkenbaar startnummer, de teamnaam, voor- en achternaam en de afstand die u fietst.

Annulering: Annulering van uw inschrijving leidt niet tot restitutie van het inschrijfgeld.Secu-Velo